my favourite songs

  • electricity 2pm
  • i'm your man 2pm
  • like a movie 2pm
  • the fact beast

Thursday, October 20, 2011

Akhirnye aku dpt jugak g jumpe someone yg dh lme gile aku nk jumpe....heheheheh!!!!


nk tau x sape yg aku hightlight nie...?....hehe, sudah semestinye la NAE OPPA yg TERSAYANG...hahahaha!!!!
punye lame aku suka kt die, minggu lpas bru aku dpt realisasikan impian aku tue...coz dh lebih 10 thun kot aku tunggu2 nk jumpe..dr umur aku 13thun smpi skang aku still suke lagi...bg la sape2 yg lbih mude, or yg lebih hensem..aku ttp suke kt OPPA ku yg satu nie...MY ONLY BRIAN...hehe..no one can replace him..kkkkk...gara2, last minute decision, sume terjadi dgn smooth sgt..mmg berbaloi and puas ati..yg pling x bleh blah..aku g tnpe membawa kamera(just gune kamera hp yg dh low battery..nsib ade member tman kan..so, pinjam hp die utk tgkp gmbr..) Excited gile aku...huhu..

 ni la antara gambar yg aku tgkp mse FM ari tue..aku dok diri dkt gile ngn Brian..wktu nie mmg aku x pduli ape la kan..so, klu nk kate aku gedik pun aku x kisah..hahaha...
ni lak fans Brian dr Japan..

 ni fans dr Singapore...


ni mse dorg main games ngn peminat..(games yg lebih kpd fullfill request fans from multi national)..untung ler fan yg kene pluk tue...

ni mse tgh sign session oleh Brian n PJ..



                              cute and hensem Brian nie...

x lupe jugak ade Alexander UKISS..tp kt cni aku x de hightlight sgt Alexander..coz minat Brian je   kn...hehe..tp x pe la aku buh je la satu gmbr Alexander nie..buat syarat..
                                              

                          kt cni gak aku jumpe ngn Baki Zainal...

                                                                               

sbnrnye byk lagi gmbr2 yg aku tgkp tp x lalu lak nk upload sume kn..hehe...tp yg pling best aku dpt pic Brian smile in the pic bile aku pggl nme die, then soh die smile.. i said like this..Brian, Brian smile..heheheh...ni mmg pling best la tp aku x ltak kt cni coz aku nk simpan sorg je...hehehehe..kkkk...

ape2 hal, mmg nie stu pengalaman yg x dpt lupe coz mmg sgt2 ingin jumpe ngn BRIAN...so, all i wanna say that...he is an awesome guy to know..not just an artist..i love the way he is..love him from the beginning till now...CHOUMBUTHO JIGUMKAJI....!!!!!

                            Brian sshi AJA2 FIGHTING...!!!!!!

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
ipoh, perak, Malaysia
funny & simple

Popular Posts